Προσεγγίζουμε κάθε έργο με γνώμονα την ουσία. Οι πελάτες μας σταθερά, ενισχύουν την αφοσίωση της μάρκας τους και δημιουργούν νέες συνδέσεις χάρη στη δουλειά μας.

Πληροφορίες επικοινωνίας

Κοινωνικά στοιχεία

σχήμα

Έμπιστοι πελάτες

Έμπιστοι πελάτες

Η ταχύτερη λύση για τη μεταφορά φορτίου

Ζητήστε προσφορά

  800

  Έμπιστοι πελάτες

  Ταχύτητα, ευελιξία, συνέπεια - η κορυφαία επιλογή σας για την παράδοση φορτίων

  Ζητήστε προσφορά

   800

   Ζητήστε προσφορά

    800

    Τι κάνουμε

    Υπηρεσίες Logistics

    Πτήσεις φορτίου

    Υπηρεσία αεροπορικών μεταφορών στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών - ''ΕΛ.Βενιζέλος''...

    Συντήρηση

    Συντήρηση Ο στόλος αεροσκαφών της Swiftair-HELLAS υποστηρίζεται από τα δικά μας...

    Εκπαίδευση πιλότων

    Ελάτε στην Swiftair Hellas ATO για εκπαίδευση πιλότων Swiftair Hellas ATO...

    Οι πελάτες μας

    Το φορτίο σας, η δέσμευσή μας

    Υπηρεσίες Χάρτη

    Για γρήγορη και αξιόπιστη μεταφορά εμπορευμάτων, σκεφτείτε να επιλέξετε τις υπηρεσίες ναύλωσης φορτίου που προσφέρουμε. Είναι απόλυτα κατάλληλες για μια σειρά από απαιτήσεις μεταφοράς, όπως επικίνδυνα εμπορεύματα, αντικείμενα υψηλής αξίας, κρίσιμες ανθρωπιστικές προμήθειες κ.λπ.

    Ποιοι είμαστε

    "Υψηλά πρότυπα στις υπηρεσίες αεροπορικών εμπορευματικών μεταφορών"

    Η Swiftair Hellas ιδρύθηκε το 2000 και αποτελεί μέρος του ομίλου εταιρειών Swiftair, ο οποίος εκμεταλλεύεται πάνω από 100 αεροσκάφη. Από την ίδρυσή της ως αεροπορική εταιρεία μεταφοράς εμπορευμάτων, η SwiftAir Hellas έχει υιοθετήσει τη φιλοσοφία της επίπεδης οργανωτικής δομής, επιτυγχάνοντας έτσι την ταχεία λήψη αποφάσεων, την εμπορική ευελιξία και την επιχειρησιακή ετοιμότητα, ελαχιστοποιώντας παράλληλα το λειτουργικό κόστος. Η προληπτική συντήρηση των αεροσκαφών μας όλο το εικοσιτετράωρο προσφέρει αξιοπιστία αποστολών η οποία φτάνει το επίπεδο των 99,80% χρόνο με το χρόνο.

    Οι αξίες μας

    Οι αξίες μας περιλαμβάνουν την έγκαιρη εξυπηρέτηση με αξιοσημείωτο ποσοστό έγκαιρης εξυπηρέτησης +100% , πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των αερομεταφορών, απαράμιλλη ευελιξία για την ικανοποίηση των αναγκών των πελατών,

    Η αποστολή μας

    Κορυφαία πρότυπα ασφαλείας ως πιστοποιημένος αερομεταφορέας εμπορευμάτων, ανταγωνιστικές τιμές χάρη στην ευρωπαϊκή παρουσία και τον στόλο μας, με εφεδρικά αεροσκάφη άμεσα διαθέσιμα για αδιάλειπτη λειτουργία.

    Λύσεις αεροπορικού φορτίου

    Εκτεταμένο φάσμα

    Οικονομία

    Ψάχνετε για μια προσιτή επιλογή αεροπορικού φορτίου που προσφέρει συχνές αναχωρήσεις πτήσεων; Η υπηρεσία μας ECONOMY παρέχει τα πλεονεκτήματα της αερομεταφοράς σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές. Επιλέξτε την υπηρεσία ECONOMY για να απολαύσετε όλα τα προνόμια της αερομεταφοράς χωρίς συμβιβασμούς στο κόστος.

    • Προσιτότητα
    • Αξιοπιστία
    • Προσβασιμότητα
    • Τακτικές αναχωρήσεις
    • Ολοκληρωμένη κάλυψη

    Προτεραιότητα

    Δημοφιλές

    Κατανοώντας ότι ο χρόνος ισοδυναμεί με οικονομική αξία, οι επιλογές μας PRIORITY είναι προσεκτικά σχεδιασμένες για τη μεγιστοποίηση της αποτελεσματικότητας και της σχέσης κόστους-αποτελεσματικότητας. Επιλέγουμε τις πιο άμεσες διαδρομές εξασφαλίζοντας την ιεράρχηση του χώρου και την ελάχιστη διάρκεια διέλευσης.

    • Αποδοτικότητα χρόνου
    • Χρησιμοποίηση αεροπορικών εταιρειών εξπρές
    • Προτεραιότητα χώρου
    • Σύντομοι χρόνοι διέλευσης
    • Κόστος-αποτελεσματικότητα

    Έκτακτης ανάγκης

    Σε σενάρια όπου ο χρόνος είναι ζωτικής σημασίας, η εξειδικευμένη ομάδα μας είναι διαθέσιμη όλο το εικοσιτετράωρο για να αναπτύξει προσαρμόσιμες λύσεις για την επείγουσα μεταφορά σας. Εξασφαλίζουμε ταχεία διαθεσιμότητα, ταχεία εκτελωνισμό και άμεση εξυπηρέτηση της επόμενης πτήσης.

    • Διαθεσιμότητα 24/7
    • Ταχεία αντίδραση
    • Προσαρμοσμένες λύσεις
    • Εξορθολογισμένο
    • Υπηρεσία Next-Flight-Out
    ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

    Συχνές ερωτήσεις

    Προσαρμοσμένες υπηρεσίες ναύλωσης φορτίου

    Από επικίνδυνα υλικά μέχρι πολύτιμα αγαθά και επείγουσες αποστολές ανθρωπιστικής βοήθειας.

    Αξιόπιστο & αξιόπιστο

    Κάθε ένας από τους ειδικούς μας σε θέματα τσάρτερ διαθέτει μια ολοκληρωμένη κατανόηση του τι απαιτείται για την αποτελεσματική επίβλεψη μιας πτήσης τσάρτερ από την έναρξή της έως την ολοκλήρωσή της.

    Βεβαίως. Οι υπηρεσίες τσάρτερ μας είναι καλά εξοπλισμένες για τη μεταφορά μικρών ζωντανών ζώων, συμπεριλαμβανομένων των κατοικίδιων ζώων και των μικρών νεοσσών. Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στην ακόλουθη ενότητα.

    Βεβαίως, τα αεροσκάφη μας παρέχουν μία θέση για έναν συνοδό φορτίου ή έναν αξιωματικό ασφαλείας για αποστολές πολύτιμων αγαθών. Εάν έχετε περισσότερες ερωτήσεις ή χρειάζεστε περαιτέρω βοήθεια, μη διστάσετε να ρωτήσετε.

    Ναι, όλες οι πτήσεις τσάρτερ μας μπορούν να παρακολουθούνται στο Flightradar24.com

    Λειτουργούμε με πλήρη ναύλωση, πράγμα που σημαίνει ότι το φορτίο σας θα είναι ο μοναδικός επιβάτης του αεροσκάφους.
    Χάρτης διαδρομής
    Σχήμα
    Στόλος
    Embraer 120F
    Στόλος
    Fairchild Metro III
    ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΑΣ

    Οι ομάδες παράδοσης μας

    Παρέχουμε λύσεις

    Αξιόπιστες & γρήγορες υπηρεσίες AirFreight

    100 % Αποδοτικότητα

    Κάθε πτυχή της υπηρεσίας μας είναι βελτιστοποιημένη για ταχύτητα και ακρίβεια, διασφαλίζοντας ότι το φορτίο σας φτάνει στον προορισμό του γρήγορα και χωρίς καθυστέρηση.

    100 % Αξιοπιστία

    Η ακλόνητη δέσμευσή μας για αξιοπιστία σημαίνει ότι το φορτίο σας είναι πάντα σε ασφαλή χέρια, με την υποστήριξη του ιστορικού μας για συνεχείς, έγκαιρες παραδόσεις.

    100 % Προσαρμοστικότητα

    Προσφέρουμε λύσεις προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις σας, αποδεικνύοντας την ευελιξία μας στην κάλυψη διαφορετικών αναγκών φορτίου.

    Ανατροφοδότηση πελατών

    Τι λένε οι πελάτες μας

    ★★★★★
    ★★★★★

    Εάν προκύψει ξανά η ανάγκη για μια τέτοια υπηρεσία, αναμφίβολα θα επικοινωνήσω μαζί τους. Τους έχω επίσης συστήσει στους συναδέλφους μου για οποιαδήποτε βοήθεια μπορεί να χρειαστούν στα έργα τους. Τις ειλικρινείς ευχαριστίες μου για τις εξαιρετικές υπηρεσίες σας!

    Miah Robbani
    Διευθυντής
    ★★★★★
    ★★★★★

    Η συνεργασία μαζί τους ήταν μια εξαιρετική εμπειρία. Οι υπηρεσίες τους είναι υποδειγματικές, ξεκινώντας από την αρχική συμφωνία, μέσω της σχολαστικής εγκατάστασης, των τακτικών ενημερώσεων κατά τη διάρκεια της μεταφοράς και καταλήγοντας στην παράδοση του φορτίου στον τόπο του έργου μας.

    Richard Griffin
    Ιδρυτής & Διευθύνων Σύμβουλος
    ★★★★★
    ★★★★★
    Το γραφείο μας