Προσεγγίζουμε κάθε έργο με γνώμονα την ουσία. Οι πελάτες μας σταθερά, ενισχύουν την αφοσίωση της μάρκας τους και δημιουργούν νέες συνδέσεις χάρη στη δουλειά μας.

Πληροφορίες επικοινωνίας

Κοινωνικά στοιχεία

Σχετικά με τη Swiftair-Hellas S.A.

Ένας αξιόπιστος συνεργάτης με αποδεδειγμένο ιστορικό

Από την ίδρυσή της το 2000, η Swiftair-Hellas S.A. δίνει προτεραιότητα στην ταχεία λήψη αποφάσεων, τη λειτουργική ευελιξία και τη σχολαστική προσοχή στην αποδοτικότητα κόστους. Με έδρα το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών στην Αθήνα, η Swiftair Hellas βρίσκεται σε στρατηγική θέση για να εξυπηρετεί ένα ευρύ δίκτυο σε όλη την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική.

Διαφορετικός στόλος: Βελτιστοποιημένος για ευέλικτες λύσεις φορτίου

Ο στόλος των αεροσκαφών Fairchild METRO III και Embraer 120F που διαθέτουμε παρέχει μια ολοκληρωμένη λύση για ένα ευρύ φάσμα εμπορευματικών αναγκών.

Όραμα και αποστολή: Διαγράφοντας νέα μονοπάτια

Η Swiftair-Hellas είναι κάτι περισσότερο από μια αεροπορική εταιρεία μεταφοράς εμπορευμάτων- είμαστε ένας ζωτικός κρίκος στην παγκόσμια εφοδιαστική αλυσίδα, παραδίδοντας υποσχέσεις και συνδέοντας επιχειρήσεις σε όλες τις ηπείρους. Αποστολή μας είναι να επεκτείνουμε την εμβέλειά μας, να καινοτομούμε συνεχώς στις υπηρεσίες μας και να διατηρούμε ακλόνητη δέσμευση στα υψηλότερα πρότυπα αεροπορικής μεταφοράς εμπορευμάτων. Είμαστε αφοσιωμένοι στο να παραμένουμε μπροστά στο δυναμικό τοπίο του κλάδου των αεροπορικών μεταφορών εμπορευμάτων.

Εμπειρογνώμονες σε επικίνδυνα εμπορεύματα

Σχήμα
0

συν χρόνια εμπειρίας

Σχήμα

Θα θέλατε να αποκτήσετε το καλύτερο Υπηρεσίες Αεροπορικού Φορτίου;

"Ταχεία, ασφαλής και ασφαλής - το φορτίο σας είναι η προτεραιότητά μας στη Swiftair-Hellas"

Τι κάνουμε

Οι υπηρεσίες μας

Συντήρηση

Συντήρηση Ο στόλος αεροσκαφών της Swiftair-HELLAS υποστηρίζεται από τα δικά μας...

Πτήσεις φορτίου

Υπηρεσία αεροπορικών μεταφορών στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών - ''ΕΛ.Βενιζέλος''...

Εκπαίδευση πιλότων

Ελάτε στην Swiftair Hellas ATO για εκπαίδευση πιλότων Swiftair Hellas ATO...

Ποιοι είμαστε

"Υψηλά πρότυπα στις υπηρεσίες αεροπορικών εμπορευματικών μεταφορών"

Η Swiftair Hellas ιδρύθηκε το 2000 και αποτελεί μέρος του ομίλου εταιρειών Swiftair, ο οποίος εκμεταλλεύεται πάνω από 100 αεροσκάφη. Από την ίδρυσή της ως αεροπορική εταιρεία μεταφοράς εμπορευμάτων έχει υιοθετήσει τη φιλοσοφία της επίπεδης οργανωτικής δομής, επιτυγχάνοντας έτσι την ταχύτητα λήψης αποφάσεων, την εμπορική ευελιξία και την επιχειρησιακή ετοιμότητα, ελαχιστοποιώντας παράλληλα το λειτουργικό κόστος. Η προληπτική συντήρηση των αεροσκαφών μας όλο το εικοσιτετράωρο προσφέρει αξιοπιστία αποστολής που φτάνει το επίπεδο των 99,80% χρόνο με το χρόνο.

Οι αξίες μας

Οι αξίες μας περιλαμβάνουν την έγκαιρη εξυπηρέτηση με αξιοσημείωτο ποσοστό έγκαιρης εξυπηρέτησης +100% , πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των αερομεταφορών, απαράμιλλη ευελιξία για την ικανοποίηση των αναγκών των πελατών,

Η αποστολή μας

Κορυφαία πρότυπα ασφαλείας ως πιστοποιημένος αερομεταφορέας εμπορευμάτων, ανταγωνιστικές τιμές χάρη στην ευρωπαϊκή παρουσία και τον στόλο μας, με εφεδρικά αεροσκάφη άμεσα διαθέσιμα για αδιάλειπτη λειτουργία.

Το φορτίο σας, η δέσμευσή μας

Υπηρεσίες Χάρτη

Για γρήγορη και αξιόπιστη μεταφορά εμπορευμάτων, σκεφτείτε να επιλέξετε τις υπηρεσίες ναύλωσης φορτίου που προσφέρουμε. Είναι απόλυτα κατάλληλες για μια σειρά από απαιτήσεις μεταφοράς, όπως επικίνδυνα εμπορεύματα, αντικείμενα υψηλής αξίας, κρίσιμες ανθρωπιστικές προμήθειες κ.λπ.

Φορτίο
συντήρηση
Εκπαίδευση